Κάτι τέτοιο ονειρευόμαστε...




Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή το βράδυ ήταν το λιγότερο απολαυστικός. Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός του κόουτς Μάρτινς ήταν απολαυστικός και αν δεν ακολουθούσε το... "περίεργο" ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, που οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-2 απο τον πρώτο αγώνα, τότε το κοντέρ είμαι σίγουρος οτι θα έγραφε πολλά περισσότερα γκολ απο όσα τελικά έγραψε.
Ασχέτως απο τα προβλήματα που είχε ο Παναθηναϊκός, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είδαμε πράγματα που πάντα ονειρευόμασταν. Πράγματα που μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο και μας προσφέρουν στιγμές ενθουσιασμού.
Είδαμε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να μπαίνουν στο γήπεδο με πάθος, αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα. Με ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο, πολλά τρεξίματα και... μπάλα... passing game, κάθετες πάσες, παράλληλες φοβερές συνεργασίες μεταξύ τους. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και το σκορ όπως προανέφερα θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, αν ο ενθουσιασμός των ποδοσφαιριστών δες τους οδηγούσε αρκετές φορές σε μέτριες τελικές προσπάθειες, αντί να προτιμήσουν την πάσα σε κάποιο συμπαίκτη τους.
Όλα αυτά θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο...

Share on Google Plus

About RedPeople

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου