Tι σήμαινε να είσαι αρχηγός




Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Michael Carrick αφηγείται...

«Μια μέρα ο Giggsy μου είχε πει μια ιστορία για τον Bryan Robson και τι σήμαινε να είσαι αρχηγός. Ήταν από τα πρώτα του παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ και τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Ένας αμυντικός φώναζε συνέχεια στον Giggsy για να τον εκφοβήσει και του έλεγε: "Αν δοκιμάσεις να με περάσεις, θα σου σπάσω τα πόδια". Ο Robbo το άκουσε και λέει στον Giggsy, "Έλα να αλλάξουμε θέσεις για 10 λεπτά. Πήγαινε να παίξεις στο κέντρο".
Όταν ο αμυντικός πήρε τη μπάλα, ο Robbo πετάχτηκε πάνω του και του έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν. Σηκώθηκε πάνω σαν να μη συνέβη τίποτα, πήρε κάρτα και λέει στον Giggsy: "Μπορείς να πας πίσω στη θέση σου τώρα".
Ο Giggsy δεν άκουσε τίποτα από τον αμυντικό για το υπόλοιπο παιχνίδι. Ο Robbo βγήκε εκτός θέσης μόνο και μόνο για να προστατέψει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και αυτή η νοοτροπία έχει ενσωματωθεί στη Manchester United».
Via @ιστοριες της Μάντσεστερ Γιουναιτετ
Share on Google Plus

About RedPeople

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου